8 годин. Саме стільки потрібно, щоб вивчити основи теорії і практики приготування основних альтернативних методів заварювання кави; навчитися професійно оцінювати кави, приготований альтернативними методами, і підбирати зерно виходячи зі смакових переваг.
ЗАЙНЯТИ МІСЦЕ
Завдання тренінгу:
Вивчити теоретичні основи генетики, особливостей культивації, обробки і обсмажування кави, необхідних для розуміння і правильної оцінки альтернативних методів заварювання кави
Вивчити основні методи альтернативного заварювання кави, їх різницю і вплив кожного на смак (V60, Chemex, Clever, Bonavita, Aeropress)
Навчитися професійно проводити процедуру каппінг-дегустації кави
Навчитися розбиратися в чинниках, що впливають на смак кави, приготованого альтернативними методами і самостійно підбирати профіль і рецепт приготування
Ознайомитися з Coffee Flavor Wheel як основним інструментом опису і оцінки смаків і аромат в кави
Навчитися самостійно підбирати зерно для альтернативних методів заварювання кави виходячи зі смакових переваг
Розібратися в смакових відмінностях різних сортів, обробок і обжарок кави
Тривалість
8 годин
Вартість
3500 грн
Старт
Щомісяця
В процесі тренінгу надається все необхідне обладнання та витратні матеріали (молоко, кава і т.д.), повний теоретичний матеріал в роздрукованому вигляді + презентація в електронному, також супутні витратні матеріали: кава і перекушування на каву-брейк.