Курс Barista Basic

За два дні ви вивчите теоретичні основи і процеси культивації, збору і обробки зеленої кави, дефектології та класифікації якості зерна, ступені обсмаження, правила і особливості проведення дегустацій, повне освоєння практичних навичок налаштування і приготування еспрессо, роботи з молоком і приготування молочних напоїв.

Завдання тренінгу:

Вивчення кавового дерева як складової рослинного світу. Будова кавової ягоди.
Вивчення особливостей і специфіки культивації кавового дерева.
Формування розуміння чіткого відмінності двох основних видів кавового дерева: арабіки та робусти.
Вивчення факторів, що впливають на вирощування кавового дерева і майбутній смак напою.
Освоєння основних способів і етапів збору і обробки врожаю кавового дерева.
Формування вміння правильно «читати» і розуміти маркування кави. Особливості транспортування і зберігання зеленої кави.
Вивчення основних дефектів зеленого зерна. Класифікація якості зерна відповідно до SCA.
Обсмажування кави. Основні типи і особливості
проведення та вивчення різноманітних видів дегустацій кави.
Опис основних характеристик кави.
Обсмажування кави. Основні типи і особливості
проведення та вивчення різноманітних видів дегустацій кави.
Освоєння практичних навичок приготування і настройки еспресо, опису та оцінки кавових напоїв.
Освоєння практичних навичок роботи з молоком і приготування молочних напоїв.
Тривалість
Два дні по 8 годин
Вартість
8000 грн
Старт
Щомісяця
В процесі тренінгу надається все необхідне обладнання та витратні матеріали (молоко, кава і т.д.), повний теоретичний матеріал в роздрукованому вигляді + презентація в електронному, також супутні витратні матеріали: кава і перекушування на каву-брейк.
Дізнайся як правильно готувати каву.
Місце проведення