Рецепт: 16 г кави 250 г води Температура води 94-95℃ Помел Кавомолка Mahlkoenig ЕК відмітка 7,5 Час приготування 2:30
! Ця Індонезія обсмажки омні (спосіб обсмажки, при якому зерно можна готувати еспресо, так і фільтр методом). Я рекомендую брати температуру води 94-95℃. Також, якщо ви готуєте в керамічній воронці V60 - добре прогрівайте її гарячою водою перед приготуванням. Кераміка забирає на себе дуже багато тепла.
Приготування: 1. Передзмочування 35 г, чекаємо 25 секунд; 2. Друге вливання аналогічне - 35 г, чекаємо 25 секунд; 3. На 0:50 вливаємо решту води безперервно протягом 50 секунд; Акуратно та не поспішаємо) Вливаємо круговими рухами захоплюючи всю каву, але не торкаємось стінок воронки. 4. Загальний час приготування 2 хв 30 сек;
В результаті виходить дуже солодка яскрава чашка. Зі смаком хересу, тропічних фруктів та ванілі.