Новини

Рецепт для аеропрессу, на Кенії, та тих, хто полюбляє яскраво-кислу каву

Рецепти
Рецепт для аеропрессу, на Кенії, та тих, хто полюбляє яскраво-кислу каву

Що нам знадобиться:
 • вода 80 градусів
 • 20 грамів кави, трохи дрібнішого помелу, від фільтру
 • Вихід 220 млг

Тож розпочнемо!
 ⁃ Прогрійте сам девайс
 ⁃ Вставте та замочіть фільтр
 ⁃ Висуньте поршень на позицію 4
 ⁃ Засипаємо каву
 ⁃ Запустимо таймер, аби точно відстежити всі етапи
 ⁃ Змочуемо її 30-ю млг води
 ⁃ Чекаємо до 30 секунд, не забуваючи постійно помішувати 
 ⁃ Доливаемо повний об‘єм води (до 220млг)
 ⁃ Залишаємо каву заварюватись, та чекаємо до 1-еї хвилини на таймері
 ⁃ Закриваємо аеропресс, та притискаємо поршень, протягом 30-ти секунд (він має доволі легко опускатись, ледь не під вагою руки)
 ⁃ Загальний тайминг приготування складає 1:30 хв

За рахунок досить крупного помелу, цей рецепт так швидко готується, а також ще й через низьку температуру, кава проявить свої кислотні ноти, що задовольнить усіх любителів кисленького смаку червоних ягід у каві.