Що нам знадобиться:
• вода 80 градусів
• 20 грамів кави, трохи дрібнішого помелу, від фільтру
• Вихід 220 млг
Тож розпочнемо!
⁃ Прогрійте сам девайс
⁃ Вставте та замочіть фільтр
⁃ Висуньте поршень на позицію 4
⁃ Засипаємо каву
⁃ Запустимо таймер, аби точно відстежити всі етапи
⁃ Змочуемо її 30-ю млг води
⁃ Чекаємо до 30 секунд, не забуваючи постійно помішувати
⁃ Доливаемо повний об‘єм води (до 220млг)
⁃ Залишаємо каву заварюватись, та чекаємо до 1-еї хвилини на таймері
⁃ Закриваємо аеропресс, та притискаємо поршень, протягом 30-ти секунд (він має доволі легко опускатись, ледь не під вагою руки)
⁃ Загальний тайминг приготування складає 1:30 хв
За рахунок досить крупного помелу, цей рецепт так швидко готується, а також ще й через низьку температуру, кава проявить свої кислотні ноти, що задовольнить усіх любителів кисленького смаку червоних ягід у каві.