Новини

Рецепти Вікторії Шегай "Аеропрес"

Рецепти
Для рецепту брала Кенію митої обробки.

Нам знадобиться
Вода 90 градусів
17 гр зерна, середній помол (ЕК43-5,5)
Вихід 250 мл
Використовуємо зворотний спосіб приготування.

1. Вставляємо фільтр у сито і змочуємо.
2. Відразу вставляємо планжер у колбу до позначки 4.
3. Засипаємо змелену каву і заливаємо 50 мл води, активно перемішуємо лопаткою і чекаємо 30 сек.
4. Заливаємо ще 200 мл води, активно перемішуємо протягом 10 секунд та чекаємо до 1:50.
5. Акуратно фіксуємо сито та перевертаємо аеропрес на сервер.
6. Продавлюємо протягом 30 секунд.
7. Загальний час заварювання 2:20 хв.
На виході отримуємо дуже соковиту та солодку чашку.