Нам знадобиться Вода 90 градусів 17 гр зерна, середній помол (ЕК43-5,5) Вихід 250 мл Використовуємо зворотний спосіб приготування.
1. Вставляємо фільтр у сито і змочуємо. 2. Відразу вставляємо планжер у колбу до позначки 4. 3. Засипаємо змелену каву і заливаємо 50 мл води, активно перемішуємо лопаткою і чекаємо 30 сек. 4. Заливаємо ще 200 мл води, активно перемішуємо протягом 10 секунд та чекаємо до 1:50. 5. Акуратно фіксуємо сито та перевертаємо аеропрес на сервер. 6. Продавлюємо протягом 30 секунд. 7. Загальний час заварювання 2:20 хв. На виході отримуємо дуже соковиту та солодку чашку.