Курс Coffee Sensory Basic

Навчимо Вас розрізняти базові смаки кави та відчувати в чашці фрукти, ягоди та горіхи! Стань кавовим гуру по смаку та опису будь-якої кави!

Завдання тренінгу:

Вивчення принципів оцінювання кави;
Розбір базових смаків та ароматів (розчини, колесо смаків SCA, Aroma kit);
Вивчення смакових характеристик кави (аромат, флейвор, післясмак, тіло);
Вивчення протоколу капінгу;
Тривалість
6 годин
Вартість
3500 грн
Старт
27.08
В процесі тренінгу надається:
  • необхідне обладнання та витратні матеріали
  • необхідна сировина;
  • сертифікат про проходження курсу;
  • пост-підтримка;
  • роздаток.
Дізнайся як правильно готувати каву.
Місце проведення